dilluns, 11 de febrer del 2008

Radio 3 no arriba a Manresa

Radio 3 és una emissora estatal que fa una meritòria tasca de difusió de noves propostes culturals i de divulgació d'experiències artístiques més innovadores.

Si un es mou amb el cotxe, pot comprovar com a l'arribar a Manresa la senyal es perd i, solament s'escolta per la parabólica o per la TDT.

Ara que la programació cultural de la ciutat té una capsa receptora ( Kursaal ), es troba a faltar més que mai l'onada fresca de les noves tendències. Un aïllament més de la nostra ciutat !

3 comentaris:

Davidtr ha dit...

La veritat és q el fet de no poder escoltar Radio3 ha estat una gran pèrdua per tots els habitants de la ciutat. El panorama radiofònic és tan ridícul q la música q s'hi ofereix només serveix de fil musical.
El comle del desencert ha estat la recentment creada iCatfm, una emisora que pretén ser cultural però q musicalment és el pitjor q li podia passar al país.
Amb la TDT ja puc escoltar i gravar
Radio3, però crec q des igualment des de l'ajuntament s'hauria de fer alguna cosa urgentment per tal q Radio3 pogués escoltar-se amb normalitat a tots els receptors de ràdio de la ciutat de Manresa. El benestar, la riquesa cultural i la creativitat de la ciutat en treuria profit. Segur.

David Torras
Febrer 2008

Anònim ha dit...

el millor de tot és que a Santpedor s'agafa de puta mare!

Enroca ha dit...

Per fi, en moments de crisi Radio 3 s'escolta perfectament a Manresa. Dial 100,2. Bona notícia!!!.